Reviews

Wouter is zonder oordeel nieuwsgierig, geeft alle ruimte voor jouw eigen proces en stelt de juiste vragen om je zo te helpen vanuit de chaos in de rust te komen. Waardoor je de antwoorden hebt waar je naar zocht, alle stukjes op zijn plaats vallen. En je met een gevoel achter laat, dat je dit zelf voor elkaar hebt gekregen. Een ware verandering in perspectief!
Maaike
Ondernemer & coach
Perspectiefveranderaar
Heel prettig samenwerken met Wouter. Wouter is een introvert mensenmens. Hij creeërt een goede sfeer en doorziet snel wat er echt speelt bij je. Wouter is als persoon en in zijn rol als coach oprecht. Hij kan situaties en mensen goed aanvoelen en is een ster in intuïtief handelen. Waar ik blij mee ben is dat Wouter de wereld niet langer heeft onthouden om zich in te zetten als coach. Je hebt écht wat aan hem!
Sasja
Ondernemer
Maatwerkcoaching

Je kunt online alle mogelijke informatie vinden over zelfontwikkeling en psychologie en alles. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Allemaal mooie theorie. Maar uiteindelijk heb je gewoon een paar gesprekken met Wouter nodig. In het bos. Hij weet de onderliggende oorzaken van stress en vermoeidheid bij mij aan te wijzen, geeft oefeningen en inzichten die me echt helpen om diepliggende patronen te doorbreken. Ik ben echt anders in mijn leven komen te staan. De combinatie van een online traject en wandelgesprekken werkt voor mij erg goed.

Jos
Zelfstandig software ontwikkelaar
Traject 'Omgaan met overprikkeling'
De Mind Shift sessie bij Wouter deed precies dat! Verhelderend en praktisch ingestoken.
Ik vind het belangrijk als coach om mijzelf te blijven uitdagen en daarin houdt Wouter mij scherp.
Ik denk altijd dat ik alles zelf kan, of zelf moet kunnen, maar dat hoeft echt niet. Met een zetje de juiste kan op, kan ik nu weer aan de slag. Super fijn om deze sessie te hebben mogen doen en ik raad het zeker aan!
Victoria
Ondernemer
Mindshiftsessie
Wouter is een stille kracht van onschatbare waarde. Hij analyseert, observeert en voelt enorm goed de situatie van de groep maar ook individueel aan. Ik wil Wouter aanbevelen aan degene die vastlopen en om hulp zouden willen vragen en dat laatste zetje nodig hebben. Naast zijn achtergrond in de psychologie heeft hij een gesprekstechniek ontwikkelt die je aan het denken zet. Het heeft mij tot verschillende inzichten gebracht die mij persoonlijk hebben ontwikkelt. Hij wist mijn weerstand te vinden en zo om te buigen tot ontwikkeling. Want zonder weerstand is er geen groei.
Rowy
Coach/trainer
Maatwerktraject
De Mindshiftsessie bij Wouter was intens waarbij hij precies de juiste vragen stelde om ervoor te zorgen dat ik vanuit mijn hoofd weer terug ben gekomen bij mijn gevoel. De sessie heeft ervoor gezorgd dat ik aan de slag kan met de nieuw verworven inzichten. Heel waardevol en voor herhaling vatbaar!
Kenmerken van hoogbegaafdheid
Simone
Auteur
Mindshiftsessie