Over mij

Wanneer ben jij helemaal in je element?

 

Denk daar eens wat langer over na. Heb je daar een idee van?

 

Met deze vraag ben ik zelf lang bezig geweest. Eén ding weet ik in ieder geval zeker, in de natuur voel ik me helemaal in mijn element. In mijn coachtrajecten maak ik dan ook graag gebruik van de natuur. De foto hierboven is genomen aan de Noord-Hollandse kust, één van de plekken waar ik graag kom.

 

De afgelopen 15 jaar heb ik vooral gewerkt binnen het data-analyse vakgebied. Daar ben ik ook bezig geweest met de begeleiding en ontwikkeling van mensen. Op een gegeven moment besefte ik dat ik me liever bezig wilde houden met mensen helpen bij hun ontwikkeling. Ik ben me daar toen volledig op gaan richten.

 

Als psycholoog en coach help ik jou als introverte hoogbegaafde om jouw plek te vinden, en je talenten optimaal in te zetten op een manier die voor jou werkt. Om dat te bereiken combineer ik mijn analytische en creatieve blik met een groot empathisch vermogen. Mijn karakter is rustig en observerend, en ik ben oprecht nieuwsgierig naar hoe jij de dingen ziet, en wat voor jou werkt.

 

Ik maak bijvoorbeeld samen met jou inzichtelijk hoe prikkels voor jou werken: wat zorgt voor overprikkeling, en wanneer heb je juist last van onderprikkeling? En hoe zorg je nou voor balans tussen over- en onderprikkeling?

 

Misschien loop je rond met zingevingsvraagstukken. Je denkt bijvoorbeeld ‘is dit het nou’? Of je weet zeker dat je een hoger doel hebt, maar wat dat dan is…

 

Je vindt je persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Je zou graag met een coach aan de slag willen, maar dan wel graag eentje die snapt hoe het werkt in jouw hoofd.

 

Ook met andere vraagstukken over introversie en hoogbegaafdheid kun je bij mij terecht. In mij vind je een neutrale, empathische buitenstaander, die indien nodig ook een confronterende spiegel voor kan houden.

 

Op mijn Linkedin-profiel deel ik tips en adviezen, uit eigen ervaring, maar ook uit interessante andere bronnen. Neem eens een kijkje, wie weet spreekt het je aan.

 

Mocht je meer willen weten, neem dan contact met me op voor een (gratis) Verhelderend Gesprek. Ik hoor graag van je!