Workshop 'Prikkels de baas'

Via deze weg wil ik jou als deelnemer aan mijn workshop op de HB ondernemersdag 2023 heel erg bedanken voor jouw deelname. Ik vond het heel gaaf om je een ander denkkader voor denken over prikkels en prikkelmanagement aan te mogen reiken. Heel mooi vond ik de uitwisseling die ontstond: met het daarbij passende besef dat je niet de enige bent die daar soms moeite mee heeft. 

Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jouw ervaringen met het toepassen van de ideeën uit mijn workshop. Welk inzicht heb je meegenomen? Wat werkt goed, en wat juist niet? Welke inzichten heeft de dagboek-oefening je opgeleverd? Ik zou het heel leuk vinden als je me dat laat weten! Mocht je verder nog vragen, opmerkingen, suggesties, … hebben, dan mag je me altijd een berichtje sturen: wouter@bureau-hijlkema.nl

prikkels de baas

Paste je niet meer in de workshop, of kon je niet kiezen tussen al die interessante workshops, maar wil je wél meer weten? Ik ben bezig met plannen om daar iets mee te doen. Als je daarvan op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in voor mijn mailinglijst. In de tussentijd kun je wel alvast de sheets van de workshop hieronder downloaden.