Verhelderend Gesprek

In een verhelderend gesprek maken we kennis, kijken we waar je tegenaan loopt als introverte hoogbegaafde en wat ik daarin kan betekenen voor jou. Het streven is je aan het einde van het gesprek een tip mee te geven waar je mee aan de slag kunt.

 

Mindshift-sessie

Ken je dat? Je hebt een issue. Het is niet iets heel groots. Een heel coachtraject wil je er niet aan gaan besteden. Maar irritant is het wel… Dan is er nu goed nieuws: de Mindshift-sessie. In één sessie kijk ik met je mee, en onderzoeken we samen of we je issue in een ander daglicht kunnen zetten.

 

Op zoek naar zingeving

Zingeving is belangrijk voor jou. Jij wilt graag dat alles wat jij doet ergens toe leidt. Je hebt het gevoel dat er een hoger doel is dat je zou moeten dienen. Alleen heb je geen idee wat dat doel dan is. Je hebt allerlei verschillende dingen uitgeprobeerd, en dat was heel interessant, maar echt dat ene ding heb je nog niet gevonden. Of misschien heb jij een carrierepad gevolgd, en sta je nu op het punt ‘is dit het nou?’. 

 

 

In het traject ‘op zoek naar zingeving’ help ik jou op weg om uit te vinden wat jouw unieke missie is. Plan een kennismaking, dan kunnen we het erover hebben.

Omgaan met overprikkeling

Merk jij dat je snel overprikkeld raakt? Ben je bijvoorbeeld compleet uitgeput nadat je een dag op kantoor hebt gewerkt? Of voel jij je na een werkweek zo moe dat je het liefst het hele weekend in bed blijft? Zijn sociale verplichtingen energievreters voor jou? 

 

Dan is het traject ‘Omgaan met overprikkeling’ iets voor jou.

Vooroordelen over hoogbegaafdheid

Coaching op maat

Wil jij als introverte hoogbegaafde met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag? Dan kunnen we samen een coachtraject op maat maken. Klik op ‘meer informatie’ hieronder om meer te lezen over de mogelijkheden.