Mindshift-sessie

Ken je dat? Je hebt een issue. Het is niet iets heel groots. Een heel coachtraject wil je er niet aan gaan besteden. Maar irritant is het wel… Dan is er nu goed nieuws: de Mindshift-sessie. In één sessie kijk ik met je mee, en onderzoeken we samen of we je issue in een ander daglicht kunnen zetten.

 

Traject Omgaan met overprikkeling

Merk jij dat je snel overprikkeld raakt? Ben je bijvoorbeeld compleet uitgeput nadat je een dag op kantoor hebt gewerkt? Of voel jij je na een werkweek zo moe dat je het liefst het hele weekend in bed blijft? Zijn sociale verplichtingen energievreters voor jou? 

 

Dan is het traject ‘Omgaan met overprikkeling’ iets voor jou.

Verhelderend Gesprek

In een verhelderend gesprek maken we kennis, kijken we waar je tegenaan loopt als introverte hoogbegaafde en wat ik daarin kan betekenen voor jou. Het streven is je aan het einde van het gesprek een tip mee te geven waar je mee aan de slag kunt.

 

Coachtraject op maat

Wil jij als introverte hoogbegaafde met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag? Dan kunnen we samen een coachtraject op maat maken. Klik op ‘meer informatie’ hieronder om meer te lezen over de mogelijkheden.